Nieuwbouw villa's - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Half vrijstaande Villa’s Eden Resort & Club – Resort-style living

Eden Resort & Club is een wooncomplex aan de rand van La Cala de Mijas. Dit exclusieve complex voorziet een leefstijl in de mediterrane zon gericht op resort-style living, waarbij aan alle behoeften wordt voldaan. De tijdloze luxe geschakelde villa’s liggen bij  de witte stranden tussen de groene natuur, de perfecte locatie om van elk luxe aspect van de Costa del Sol te genieten. Met een health club, een spa en een exclusieve portierservice zijn alle benodigdheden binnen handbereik.

Deze exclusieve villa’s  zijn uitgerust met prachtige ruimtes zoals een woonkamer, eetkamer en comfortabele keuken en 3 of 4 slaapkamers. Uitgerust met een luxe ontbijtbar met uitzicht over het appartement en, dankzij de ruime ramen en deuren, de omgeving. Met zowel een privétuin als een terras kan er bovendien ook genoten worden van de buitenlucht en bij sommige verblijven ook van het privé zwembad. Eden Resort ligt in het hart van de Costa del Sol ligt en heeft een spectaculair uitzicht op de zee en kustlijn.

Alle huizen zijn afgewerkt in neutrale kleurtonen en met porseleinen vloeren van hoge kwaliteit. Alles om bij te dragen aan het gevoel van luxe en resort-style living. De huizen zijn voorzien van drie of vier ruime slaapkamers, met op maat gemaakte kasten en bij de grootste slaapkamer een inloopkast en eigen badkamer.

De omgeving biedt voldoende mogelijkheden om stranden en steden te ontdekken. Binnen 20 minuten rijden bent u al in bekende plaatsen als Málaga, Marbella en Fuengirola. Ook enkele van de beste golfbanen van de Costa del Sol liggen in de nabije omgeving. Net zoals uiteraard ook de luxe spa- en sportfaciliteiten die het resortgevoel van Eden benadrukken.

Prijzen vanaf 570.000 euro

Klik op meer info ons informatiepakket aan te vragen met de brochure, een gedetailleerde beschrijving, plattegronden en een overzicht van de nog beschikbare woningen met bijbehorende prijzen.

Standaard inbegrepen faciliteiten van dit complex zijn:

 • Volledig ingerichte keuken
 • Porseleinen vloeren
 • Privé garage
 • Op maat gemaakte garderobekasten
 • Warme en koude airconditioning
 • Privéterras en tuin

Optionele extra inbegrepen faciliteiten zijn:

 • Verwarming: vloerverwarming in de gehele woonruimte
 • Privézwembad
 • Personalisatieopties

! Slechts enkele nog te koop !

 • Drie slaapkamer half vrijstaande villa’s zonder zeezicht vanaf 570.000 euro.
 • Drie slaapkamer half vrijstaande villa’s met zeezicht vanaf 1.150.000 euro

Vraag ons informatiepakket aan met de brochure, een gedetailleerde beschrijving, plattegronden en een overzicht van de nog beschikbare woningen met bijbehorende prijzen.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Bel Ron de Vries op +34 677 67 04 80