Nieuwbouw villa's - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Eden Resort & Club - vanaf € 570.000

Luxe half vrijstaande villa’s en geschakelde woningen met drie- of vier slaapkamers met een fantastisch uitzicht op de zee en de kustlijn.  Vrijstaand wonen met de voordelen van een resort.  Nog slechts enkele woningen te koop (02/24)  vanaf € 570.000.

Woonparadijs aan de Costa del Sol

Eden Resort & Club is een exclusieve oase van rust op slechts enkele minuten van La Cala de Mijas, de prachtige kustplaats tussen Fuengirola en Marbella. Gelegen op wandelafstand van het strand. Luxe koopwoningen in een groen resort.

Eden Sports Club

Oefen je swing op de Eden puttinggreen.  ’s Ochtends een baantje trekken in het zwembad of in de avond een potje tennissen? De Eden Sports Club staat tot uw beschikking.

Een investering voor de toekomst

La Cala de Mijas is al jaren populair bij internationale kopers. Eden Resort & Club voegt alleen maar waarde toe. Meer weten? Neem contact op.

Het luxe vakantiegevoel meenemen naar huis

Centraal gelegen aan de Costa del Sol, rondom de energie van La Cala de Mijas. Genoeg mogelijkheden om de steden en stranden in de omgeving te ontdekken. Plaatsen als Málaga, Marbella en Fuengirola zijn binnen 20 minuten te bereiken.

De directe omgeving van Eden Resort & Club heeft veel te bieden. Vlakbij top golfbanen en het strand dat slechts op vijf minuten afstand ligt. En uiteraard de luxe spa- en sportfaciliteiten die het resortgevoel van Eden benadrukken.

Actief in de Spaanse natuur

Achter de stranden ligt de ruwe natuur van Andalusië. Tussen de heuvels en bossen kan naar hartenlust gefietst, gewandeld en geklommen. Of huur een quad om de natuur te ontdekken.

El Chaparral Golf & Country Club

Eden Resort & Club ligt pal naast de golfbanen van El Chaparral. Bij deze exclusieve golf & countryclub, met 18 holes, wordt tussen de bossen met uitzicht op de zee gegolfd.

Parque La Muralla

Dit botanische park bevindt zich tussen de rotsen en kloven. Het uitzicht is hier prachtig en het contrast tussen de rust en sereniteit van de natuur en de witte huisjes van Mijas, is adembenemend.

Bruisend La Cala de Mijas

In het centrum van La Cala de Mijas wordt het Zuid-Spaanse leven geleefd. genoeg keus aan restaurants en tapasbars op de pleintjes in het centrum en aan de boulevard van het dorp. Het witte Spaanse dorpje is bovendien zeer fotogeniek.